Muovisola Oy - Injection molding, Insert molding - Plastic products manufacturing

Konekanta

Tuotannossamme on 22 ruiskuvalukonetta sulkuvoimiltaan 1-450ton. Koneillamme on mahdollista valmistaa kappaleita aina 1,3kg painoon asti. Konekantamme on nykyaikainen ja päivitämme ruiskuvalukoneitamme täyssähköisiin malleihin, jotka ovat mm. tarkempia, nopeampia ja energiatehokkaampia. Ruiskuvalutuotantomme toimii keskeytymättömästi ympäri vuoden, mikä takaa maksimi kapasiteetin.

IMD & IML

Käytössämme on IMD (In Mould Decoration) laitteistot. IMD on menetelmä, jossa ohutta foliokalvoa juoksutetaan muotin läpi ja kalvolta siirtyy kuva tuotteeseen kiinni. IML (In Mould Labeling) valmistuksessa sen sijaan foliokalvon pala asetetaan suoraan muotin sisään ennen ruiskuvalua. Yleensä tämä tehdään robotin avulla samalla kun robotti noutaa edellisen valmistusjakson valmiin kappaleen. Näillä menetelmillä voidaan valmistaa esteettisesti erittäin hienoja tuotteita.

IDM & IML - Muovisola Oy - Plastic products manufacturing

Insertti

Inserttiruiskuvalussa muottiin voidaan asettaa esim. metallia osia, jotka valetaan muovituotteeseen kiinni. Näin muovituotteeseen voidaan liittää esim. mutteri, joka on kiinteästi osa muovituotetta.

Automaatio

Ruiskuvalutuotannossamme on toiminnassa 12 integroitua robottisolua, joilla pystymme helposti käsittelemään ruiskuvalettuja kappaleita muotista poiston jälkeen. Esimerkiksi kokoonpanoja, merkkauksia, pakkaamista, lajittelua tai muita lisäarvoa tuottavia töitä. Suunnittelemme ja rakennamme pääasiassa itse tuotannossa käytettävän automaation, jonka vuoksi kokonaisuus saadaan erittäin kilpailukykyiseksi.

Muovisola Oy - Injection molding, automation - Plastic products manufacturing

Muovituotantoa 25 vuoden kokemuksella

Vahvuutena muovi

Meiltä saat tuotteiden valmistamiseen koko ketjun – suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden varastointiin asti liittyvät palvelut. Usein ruiskuvalettu tuote ei ole vielä myyntikunnossa, vaan tarvitsee jatkokäsittelyä. Pystymme tekemään tuotteille mm. kokoonpanoja useista komponenteista, merkkauksia tuotteen pinnoille tai testejä tuotteen toimintaan liittyen.