Lasermerkkaus

Lasermerkkauksella saadaan viimeisteltyä tuotteen pintaan esim. logoja, ohjeita ym. tarvittavia merkkauksia. Jälki on erittäin tarkkaa, eikä irtoa tuotteesta kuin hiomalla. Laser on tehokas ja nopea tapa tehdä merkkauksia muovituotteisiin.

Tampopaino

Tampopainolla voidaan tehdä merkkauksia myös kaareville pinnoille ja merkkauksessa voidaan käyttää monia värejä. Tuotannossamme on kaksi tampopainosolua, joissa on käytössä 6-akseliset robotit tekemässä painotyötä. Lisäksi on 4 käsin käytettävää tampokonetta.

Mold test drive - Muovisola Oy - Plastic products manufacturing

Kokoonpano

Pystymme tekemään erilaisia kokoonpanotöitä tuotteille. Kokoonpanoja teemme käsin, sekä roboteilla. Ostokomponentit ja moniosaiset kokoonpanot saadaan tehokkaasti valmistettua uudenaikaista tuotannonohjausta hyväksi käyttäen.

UÄ-hitsaus

Muovituotteiden ultraäänihitsaukseen käytössämme on 4 konetta. Näillä voimme tarpeesta riippuen hitsata ruiskuvalettuja kappaleita, kuten myös muovikalvoja.

Muovisola Oy - Laser marking

Muovituotantoa 25 vuoden kokemuksella

Vahvuutena muovi

Meiltä saat tuotteiden valmistamiseen koko ketjun – suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden varastointiin asti liittyvät palvelut. Usein ruiskuvalettu tuote ei ole vielä myyntikunnossa, vaan tarvitsee jatkokäsittelyä. Pystymme tekemään tuotteille mm. kokoonpanoja useista komponenteista, merkkauksia tuotteen pinnoille tai testejä tuotteen toimintaan liittyen.