Yrityksen arvot

Lähtökohtana laatu

Muovisola Oy toimii yhteisen ympäristömme hyväksi ottamalla kaikessa toiminnassa huomioon ympäristövaatimukset sekä noudattamalla asiaankuuluvaa lainsäädäntöä ja määräyksiä. Muovisola Oy:llä on käytössä sertifioidut ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 13485 -laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Muovisola Oy

Yrityksen historia

Useaan otteeseen laajentunut Muovisola Oy aloitti toimintansa vuonna 1993 pienenä alihankintayrityksenä, jota tinkimätön laatuperiaate ja joustava palvelu ovat vieneet eteenpäin. Toiminta jatkuu tällä hetkellä jo Kontkasten toisessa polvessa.
Solan vanha kyläkoulu on kokenut täydellisen muodonmuutoksen erityiset hygieniavaatimukset täyttäväksi ja modernia teknologiaa käyttäväksi tuotantotilaksi. Muovisola Oy työllistää 20 henkilöä (2018) ja tuo työtä myös useille alihankintayrityksille Pohjois-Karjalassa.

Muovisola Oy - Injection molding, Insert molding - Plastic products manufacturing

Muovituotantoa 25 vuoden kokemuksella

Vahvuutena muovi

Meiltä saat tuotteiden valmistamiseen koko ketjun – suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden varastointiin asti liittyvät palvelut. Usein ruiskuvalettu tuote ei ole vielä myyntikunnossa, vaan tarvitsee jatkokäsittelyä. Pystymme tekemään tuotteille mm. kokoonpanoja useista komponenteista, merkkauksia tuotteen pinnoille tai testejä tuotteen toimintaan liittyen.