Muovisola Oy - Product Design - Plastic products manufacturing
[ultimate_heading main_heading=”Tuotemuotoilu” heading_tag=”h3″ alignment=”left” el_class=”h2″][/ultimate_heading]

Uuden tuotteen suunnittelu on tärkeä vaihe, mikä kannattaa tehdä huolellisesti. Jos tuotantoa ja valmistettavuutta on mietitty heti alusta alkaen, voidaan säästää paljon rahaa mm. työkalukustannuksista tai myöhemmässä vaiheessa automaatiosta. Pystymme auttamaan asiakasta jo suunnitteluvaiheessa välttämään turhia kuluja. Tuotemuotoilulla voi saada paljon aikaan!

[ultimate_heading main_heading=”Tuotannollistaminen” heading_tag=”h3″ alignment=”left” el_class=”h2″][/ultimate_heading]

Suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä jo tuotteen elinkaarta. Suuri volyymisilla tuotteilla monesti kannattaa lähteä liikenteeseen 3D-tulosteista, joilla voi hyvin testata tuotteen toimivuutta. Tämän jälkeen yksikertainen protomuotti voi vielä auttaa avonaisiin asioihin, jolloin tuote saadaan tehtyä juuri oikeasta raaka-aineesta ja nähdään muotti ratkaisun toimivuus. Näiden jälkeen on turvallista lähteä suunnittelemaan moni pesäistä tuotantomuottia.

Muovisola Oy - Product Design - Plastic products manufacturing
[ultimate_heading main_heading=”Muovituotantoa 25 vuoden kokemuksella” main_heading_color=”#ffffff” heading_tag=”h3″ sub_heading_color=”#ffffff” sub_heading_margin=”margin-bottom:30px;”]

Vahvuutena muovi

[/ultimate_heading]

Meiltä saat tuotteiden valmistamiseen koko ketjun – suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden varastointiin asti liittyvät palvelut. Usein ruiskuvalettu tuote ei ole vielä myyntikunnossa, vaan tarvitsee jatkokäsittelyä. Pystymme tekemään tuotteille mm. kokoonpanoja useista komponenteista, merkkauksia tuotteen pinnoille tai testejä tuotteen toimintaan liittyen.