Mold test drive - Muovisola Oy - Plastic products manufacturing

Muotin valmistaminen

Muottisuunnittelu ja muotinvalmistus toteutetaan yhteistyökumppaneillamme. Käytössämme on laaja verkosto, missä on paljon erikoisosaamista. Näin saadaan aina tuotteen vaatimusten mukainen muotti.

Koeajot

Teemme muoteille koeajot ennen tuotannon aloittamista, joissa varmistetaan, että tuote vastaa varmasti sille asetettuihin vaatimuksiin. Teemme myös koeajoja muotinvalmistajille.

Muovisola Oy - Molds, Mold production - Plastic products manufacturing - Storage

Huollot ja säilytys

Teemme muoteille huollot pääasiassa itse omissa tiloissa. Huolloilla varmistamme, että asiakkaiden muotit pysyvät hyvässä kunnossa ja ovat toimintakuntoisia pitkälle tulevaisuuteen. Muotit säilytämme varastossamme asianmukaisesti ja ovat ne aina valmiina tuotannon aloittamiseen.

Muovituotantoa 25 vuoden kokemuksella

Vahvuutena muovi

Meiltä saat tuotteiden valmistamiseen koko ketjun – suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden varastointiin asti liittyvät palvelut. Usein ruiskuvalettu tuote ei ole vielä myyntikunnossa, vaan tarvitsee jatkokäsittelyä. Pystymme tekemään tuotteille mm. kokoonpanoja useista komponenteista, merkkauksia tuotteen pinnoille tai testejä tuotteen toimintaan liittyen.