Tuotteet & palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia ruiskuvalu-, tampopaino- ja kokoonpano-palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Laadukkaat puhdastilamme ovat ihanteelliset erilaisten sairaala- ja laboratoriotuotteiden sekä muiden korkeaa hygieniatasoa vaativien tuotteiden valmistukseen. Puhdastilatuotantomme hyödyntää nykyaikaista teknologiaa, automaatiota, konenäköjä ja robotteja. Autamme myös muovituotteiden tuotekehityksessä ja tuotannollistamisessa protosarjoista massatuotantoon.
Kysy lisää palveluistamme numerosta 044 341 9549.

Ruiskuvalu

Ruiskupuristus eli ruiskuvalu on yleisin muovien työstömenetelmä ja soveltuu erityisesti suurien sarjojen nopeaan ja kustannustehokkaaseen valmistukseen. Muovisolan moderni konekanta ja osaava henkilökunta varmistavat aina tuotteiden laadun. Käytössämme on 20 ruiskuvalukonetta (35-250ton) ja useita robottisoluja kappaleiden jatkokäsittelyä ja puhtaanapitoa varten. Tuotantomme toimii keskeytymättömässä 3-vuorossa ja takaa pitkien sarjojen tehokkaan ajokapasiteetin.

Tampopaino

Tampopaino on yksi tärkeimmistä teollisista merkkausteknologioista tarkkuutensa ja kestävyytensä vuoksi. Tampopaino ei vaadi painoalueeksi tasaista pintaa ja se soveltuu monille eri materiaaleille, kuten muovi-, metalli-, puu- ja lasipinnoille. Käytössämme on 6 tampopainokonetta ja olemme automatisoineet suuria sarjoja vaativat painotuotteet tehokkuuden takaamiseksi.

Muovikalvojen jatkojalostus

Kasvavan kysynnän vuoksi olemme päätyneet kehittämään tuotantoamme myös erilaisten muovikalvojen jatkojalostukseen. Tarjoamme kalvojen saumausta, leikkausta ja muotoonhitsausta. Käytössämme on sekä kuumasaumaus- että ultraäänilaitteita.

Kokoonpano ja pakkaus

Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös kokoonpano- ja pakkauspalvelun, johon sisältyy ammattitaitoinen laaduntarkistus. Kokoonpano ja pakkaus tapahtuu sekä käsityönä että automaattilinjoilla, jolloin laadun tarkastusta voidaan tehdä konenäköä hyödyntäen. Kaikki kokoonpanot ja pakkaukset tehdään asiakaskohtaisten vaatimusten mukaisesti.